Gillet: "Hoog niveau en efficiënt"

MAANDAG, 31 OKTOBER 2011, 08:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet blijft maar scoren. De Luikenaar scoorde zijn vijfde doelpunt in vier wedstrijden en zit in de competitie nu aan zeven. "Dat ik nu topschutter ben, is niet zo vreemd als je in de spits speelt."


Zijn tweede doelpunt scoorde Gillet uit strafschop. Daarvoor moest hij wel Jovanovic overtuigen de bal aan hem te laten. "Ik sta nog altijd eerste op het lijstje van de strafschopnemers en nam snel de bal. Milan begreep het wel", aldus Gillet na de wedstrijd. "Voor mijn vertrouwen was het goed dat ik die kans niet liet liggen."

Twee maanden geleden leek het er nog op dat Gillet het slachtoffer zou zijn van het overaanbod aan offensief geweld bij Anderlecht. Vandaag is hij dé man in vorm. "Ik werk hard en deze sterke periode is mijn beloning. Ik voel me goed in deze uitstekende ploeg", zo zegt de Luikenaar hierover. "Na ons eerste doelpunt speelden we op een hoog niveau en waren we erg efficiënt."

Bron: Sporza.be, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.