Wie vervangt Biglia?

ZATERDAG, 29 OKTOBER 2011, 10:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is uitkijken hoe Ariël Jacobs morgen het uitvallen van Lucas Biglia opvangt. Lukas Marecek zou een logische keuze zijn. De Tsjech werd twee jaar geleden gehaald als Biglia's opvolger. Maar er wordt getwijfeld aan hem.


In de twee jaar dat hij bij Anderlecht is, maakte de 20-jarige Tsjechische belofteninternational amper progressie. Tegen Rupel Boom viel op dat hij de bal steeds weer inspeelt in de richting waar hij hem gekregen heeft.

Cheikhou Kouyaté kan ook als verdedigende middenvelder spelen. Hij is sterk in de recuperatie, maar minder in de opbouw. Bovendien lijkt hij momenteel onmisbaar centraal in de verdediging.

Een andere oplossing is om Guillaume Gillet centraal te posteren. Met zijn balrecuperatie, loopvermogen en infiltraties kan hij de positie van Biglia het best invullen. Vooraan komt dan plaats vrij om Canesin, Jovanovic, Suarez en Mbokani samen te laten spelen.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.