Samenwerking Anderlecht - Mazembe rond

ZATERDAG, 29 OKTOBER 2011, 10:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs en zijn collega Lamine N'Diaye van Mazembe beklonken gisteren de samenwerking tussen hun beider clubs. De bedoeling is om spelers van de Congolese kampioen naar Anderlecht te brengen. Mogelijk zelfs al deze winter.


"Dit is de kampioen van Congo en de finalist van het WK voor clubteams", vertelt Jacobs in Het Laatste Nieuws. "Ze hebben elk jaar jonge talenten. Voor hun spelers kan Anderlecht een trampoline zijn om nog hoger te springen."

Jacobs' collega N'Diaye is tevreden over de overeenkomst met Anderlecht. "De spelers van Mazembe vertrekken nu naar overal. We willen hen ook op dat vlak de best mogelijke structuur aanbieden. Wij moeten af en toe onze kern vernieuwen en Anderlecht blijft in Europa een referentie."

De kans bestaat dat er tijdens de winterstop al spelers de overstap makan van Mazembe naar Anderlecht. Momenteel lopen vooral spitsen Alain Kaluyituka (24) en Patou Kabangu (25) in de belangstelling van paars-wit.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.