Selectie: Anderlecht - Lierse

VRIJDAG, 28 OKTOBER 2011, 22:52 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Na de bekeruitschakeling neemt Anderlecht het zondag in eigen huis op tegen Lierse. Coach Ariël Jacobs selecteerde een 21-koppige kern met daarin zoals bekend geen Lucas Biglia. De Argentijn gaat volgende week onder het mes.


Ook Dieumerci Mbokani zal er niet bij zijn tegen de Pallieters. De spits sukkelt nog met de hamstrings en raakt mogelijk ook niet fit voor Sturm Graz komende donderdag. Achter de namen van Cheikhou Kouyate en Matias Suarez staat nog een klein vraagteken.

Na de bekerblamage is paars-wit uit op revanche tegen Lierse. "De spelers beseffen heel goed dat ze iets goed te maken hebben, dat heb ik hen niet duidelijk moeten maken", aldus Jacobs. "Het komt er nu op aan ook bepaalde lessen te trekken uit die wedstrijd tegen Rupel Boom."

"We zaten de laatste weken in een positieve spiraal, zowel wat resultaten als blessures betreft en nu plots, in één week tijd, krijgen we af te rekenen met blessures en een uitschakeling in de Beker. We moeten vanaf zondag opnieuw proberen in die positieve spiraal te geraken."

Selectie: Badibanga, Canesin, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Jovanovic, Juhasz, Kabasele, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Odoi, Praet, Proto, Safari, Schollen, Suarez, Wasilewski



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.