Vader Vargas: "Ronald zal sterker terugkomen"

VRIJDAG, 28 OKTOBER 2011, 14:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Zijn nieuwe blessure doet Ronald Vargas de moed niet in de schoenen zinken. "Eind februari, begin maart wil hij opnieuw op het veld staan", zegt zijn vader. "Vier maanden is een normale revalidatieperiode voor dit soort operatie."


"De meniscus en de kruisbanden, die begin dit jaar werden geopereerd, zijn nog intact", zegt vader Pedro Vargas in Het Nieuwsblad. "Dat is een hele opluchting voor Ronald en voor ons allemaal. Ronald is vastbesloten om sterker dan ooit terug te komen."

"De ingreep die Ronald nu moet ondergaan is relatief eenvoudig", zo beweert zijn vader. "Ronald zal helemaal genezen. Er is geen sprake van dat zijn voetbalcarrière gevaar loopt door deze ingreep. Er is geen enkele twijfel dat hij terugkeert op het hoogste niveau. Anderlecht is bovendien een echte topclub die medisch perfect is omringd. Ze weten heel goed waarmee ze bezig zijn."

"Vargas, Vargas, alles is voorbij"

Toen de supporters van Club Brugge woensdag het nieuws van Vargas's nieuwe blessure vernamen, zongen ze 'Vargas, Vargas, alles is voorbij'. "Ze vergissen zich als ze denken dat Ronald niet meer terugkomt", zo is zijn vader stellig. "Toen Ronald bij Club zat, heeft hij zich altijd heel professioneel opgesteld."

"Omdat we niet hetzelfde respect kregen van Club Brugge, zijn we naar Anderlecht gegaan. Al wat Club niet deed, doet Anderlecht wel voor ons", zo besluit hij.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.