Kouyaté: "Zondag revanche nemen"

VRIJDAG, 28 OKTOBER 2011, 11:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook de dag na de nederlaag tegen Rupel Boom was men bij Anderlecht niet happig om te reageren. Enkel Cheikhou Kouyaté, die de match vanuit de tribune volgde, wilde een woordje kwijt. "Ik heb de nacht erna niet kunnen slapen."


"Hoe is dit mogelijk? Supporters kwamen naar mij en vroegen hetzelfde. Dit verwachtte niemand. Ik ben zo ontgoocheld als iedereen, want zo'n uitschakeling doet pijn", zo vertelt Kouyaté. "Niemand had dit verwacht. De ploeg was met de beste intenties aan de match begonnen. Neen, onderschatting van de tegenstander was er niet bij."

Dat Anderlecht acht basisspelers liet rusten, is volgens Kouyaté geen excuus. "Je mag die jongens niet met de vinger wijzen", zo vindt hij. "Lucas Biglia heeft na de match iedereen toegesproken en gezegd dat we die jongens moeten aanmoedigen. Zij verdienen onze steun."

Zondag tegen Lierse zal Anderlecht opnieuw met zijn sterkste elftal aantreden. "Dan moet er een ander Anderlecht opstaan. Iedereen kent het huis. We beloven ook samen een revanche voor wat tegen Rupel Boom is gebeurd."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.