Jacobs wuift kritiek over B-opstelling weg

DONDERDAG, 27 OKTOBER 2011, 10:47 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs krijgt de wind van voren omwille van de B-ploeg die hij opstelde tegen Rupel Boom. "Als je zo redeneert, moet je altijd je typeploeg opstellen", verweert Jacobs zich. "Dit is een diepe ontgoocheling op alle niveaus."


"Dat verhaal over al dan niet roteren houdt alleen de cafés langer open, dus komt het de cafés goed uit. Schollen, Deschacht, Wasilewski, Canesin,... die spelen toch veel? En als er zich dan twee blesseren, had iedereen gezegd: "En wat nu in de competitie?"

"Of deze nederlaag gevolgen zal hebben? Tot Nieuwjaar maakt het maar één match verschil. Daarna vallen de bekermatchen weg. Dat betekent dat er minder kansen zullen zijn voor iedereen."

"De leider? Als je de namen op het blad zag..."

Toch was ook Rupel Boom verrast door de opstelling van Anderlecht. "We hebben de leider in eerste klasse geklopt", zei doelman Davy De Smedt aan Sporza. "Nu ja, de leider... Als je de namen op het blad zag, vonden we dat niet echt de leider."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.