Voorbeschouwing: Anderlecht - Rupel Boom

WOENSDAG, 26 OKTOBER 2011, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht en Rupel Boom strijden vanavond voor een plaats in de kwartfinale van de Beker van België. De derdeklasser mag normaal niet meer dan een kleine hindernis zijn en dus geeft Ariël Jacobs enkele vedetten rust.


De defensie ziet er vanavond vrij vertrouwd uit. Hier wordt enkel Kouyaté, die sukkelt met een lichte blessur aan de adductoren, gespaard. Het middenveld en de aanval ondergaan wel een grondige transformatie. Van het zestal dat daar straks speelt, mag enkel Canesin zich normaal een titularis noemen.

De Braziliaan Samuel is er niet bij vanavond. Hij is voor drie wedstrijden geschorst na zijn rode kaart bij de beloften en mist zo een unieke kans om zich nog eens te tonen.

Tegenstander Rupel Boom kan straks rekenen op zijn sterkste kern. Het is vooral opletten voor topschutter Bjorn Beyens, dit seizoen al goed voor acht goals, en middenvelder Dries Ventose, die in de vorige ronde OHL elimineerde met twee doelpunten.

Aftrap: 20u30
Stadion: Constant Vanden Stock-Stadion
Scheidsrechter: Wim Smet

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Schollen, Odoi, Juhasz, Deschacht, Safari, Marecek, Praet, Kanu, Canesin, De Sutter, Vargas
Invallers: Proto, Badibanga, Diogo, Iakovenko, Reynaldo, Suarez, Wasilewski, Kabasele en Cordier

Geblesseerd: Jovanovic, Mbokani, Mazuch, Molins
Geschorst: Samuel
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : RUPEL BOOM : : :

Mogelijke opstelling: Smet, Pietermaat, Snoeys, Poorters, De Troetsel, Ventose, De Smedt, Pelegriti, Mertens, Beyens, Kocaslan
Invallers: De Boodt, Nicot, Van Der Westerlaken, De Groodt, Agbo, Vanderheyden, Dewoyer

Geblesseerd: Niemand
Geschorst: Wauman
Gevaar voor gele schorsing: Niemand




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.