Garcia-Calvete: "Trappelen van ongeduld"

WOENSDAG, 26 OKTOBER 2011, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jordan Garcia-Calvete, vorig seizoen aanvoerder van de Anderlecht-beloften, trok deze zomer naar STVV om ervaring op te doen. In de competitie viel hij al drie keer in en straks in de beker wacht mogelijk zijn eerste basisplaats.


Onder Brepoels kwam de Garcia-Calvete niet aan spelen toe, maar Franky Vanderelst ziet het wel zitten in de 19-jarige middenvelder die beschikt over een goede vista en strakke inspeelpas. Vanavond in de beker tegen Kortrijk krijgt hij waarschijnlijk zijn vuurdoop.

De Anderlecht-huurling heeft er alvast zin in. "Ik sta te trappelen van ongeduld", zo lacht hij. "Mijn kwaliteiten situeren zich aan de bal, met mijn vista moet ik voor openingen kunnen zorgen. Ik speel natuurlijk het liefst als nummer 10 maar wil in dienst van het elftal op elke positie spelen."

Bij Anderlecht zat Garcia-Calvete vorig seizoen enkele keren op de bank. Spelen deed hij niet en daarom wordt hij nu uitgeleend. "De concurrentie bij Anderlecht is enorm. Daarom stemde ik ook graag in met een uitleenbeurt. Ook al viel ik nog maar een viertal keren in, ik heb nog geen seconde spijt gehad van die beslissing. Ik werd fantastisch opgevangen op de club en ben steeds beter mijn draai beginnen te vinden."

Bron: Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.