De Sutter: "Ik hoop op een oplossing"

WOENSDAG, 26 OKTOBER 2011, 09:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Door de blessure van Mbokani begint Tom De Sutter tegen Rupel Boom nog eens in de basis. "Ik moet de kansen grijpen die zich aandienen", zo vertelt hij. "Het is aan mij om een respectabel niveau te halen in die match."


Terwijl heel Anderlecht op wolkjes loopt, zit De Sutter met een wrang gevoel. Na zijn blessures van vorig seizoen en de komst van Mbokani raakt hij niet weg van het tweede plan. Straks in de beker mag hij zijn waarde nog eens bewijzen.

"Het is niet altijd gemakkelijk, maar we moeten het goed doen", aldus De Sutter in Het Nieuwsblad. "Na mijn blessures is het niet simpel om mijn beste vorm terug te vinden. Het is moeilijk om de bank te accepteren, maar ik moet het beste maken van de situatie."

Manager Herman Van Holsbeeck liet al weten dat als de situatie van De Sutter niet verbetert, Anderlecht zich correct wil opstellen naar de speler toe. "We zullen zien wat hij daarmee bedoelt. Ik ben ook altijd correct geweest met Anderlecht. Ik wens natuurlijk een oplossing. Ik hoop dat ik van nu tot januari kansen krijg om te spelen. Dan zien we wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.