Selectie RSC Anderlecht - Rupel Boom

DINSDAG, 25 OKTOBER 2011, 20:52 - BelgicaZeus
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd in de achtste finale voor de Beker van België tegen Rupel Boom. Er zijn enkele opvallende namen niet bij.


Biglia, Jovanovic (hamstring), Kouyate (adductoren), Kljestan, Mbokani (hamstring) noch Gillet maken deel uit van de kern voor de bekerpartij. De blessures zijn niet ernstig maar sommige spelers wil Jacobs laten rusten.

Ziguy Badibanga, Diogo, Oleksandr Iakovenko, Reynaldo en de jongeren Dennis Praet en Nathan Kabasele maken wel deel uit van de selectie.

"De Beker is een doel, het is één van de drie competities waarin we actief zijn en waar we volop voor willen gaan", aldus Jacobs. "De bekercompetitie is nooit makkelijk, dat weten we en we beseffen heel goed dat we Rupel Boom niet moeten onderschatten. Verrassingen komen vaak voor in de Cofidis Cup, maar dat is ergens ook net de charme van deze competitie..."

Selectie: Badibanga, Cordier, Deschacht, De Sutter, Diogo, Fernando, Iakovenko, Juhasz, Kabasele, Kanu, Marecek, Odoi, Praet, Proto, Reynaldo, Safari, Schollen, Suarez, Vargas, Wasilewski

Bron: RSCA




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.