Jovanovic maakt zich kwaad op Vargas

MAANDAG, 24 OKTOBER 2011, 09:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de slotfase van de partij op Westerlo maakte Milan Jovanovic zich nogal kwaad op Ronald Vargas toen die het van ver zelf probeerde in plaats van de vrijstaande Serviër aan te spelen. "Maar dit blijft niet hangen", beweert hij.


"Ik was boos, want we hielden de bal niet genoeg bij en we gaven die vaak niet als het moest", zo vertelde Jovanovic na de wedstrijd. "Zo moest Vargas hem aan mij geven in plaats van het zelf te proberen. Dat is een kwestie van respect."

"Ik ben blij dat ik bij Anderlecht speel, maar ik zal nog blijer zijn als men mij meer de bal geeft en zo respect toont", aldus Jovanovic, die wel niet rancuneus is. "Dit blijft niet hangen, op Vargas kan je hooguit vijf minuten boos zijn. Voetbal is een collectieve sport, als ik een individuele sport had willen bedrijven, was ik wel gaan tennissen."

Jacobs: "Ik kan Milan begrijpen"

Ariël Jacobs lijkt niet ewaar te tillen aan Jovanovic kritiek. "Ik kan Milan begrijpen, want na Graz hadden we het uitvoerig gehad over slechte keuzes, mentaliteit en egoïsme", zo reageert hij.

"Anderzijds accepteer ik ook wel de bedenking van Vargas, die de keeper ver voor doel zag staan. Maar in die fase had hij de bal beter aan Milan gegeven. We moeten zorgen dat we altijd de beste manier kiezen om de bal voor doel te brengen. Dat is een kwestie van timing en de juiste keuze."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.