Frutos: "Interesse van Anderlecht flatteert me"

ZATERDAG, 22 OKTOBER 2011, 14:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Nicolas Frutos zou de voornaamste kandidaat zijn om volgend seizoen Daniël Renders op te volgen als assistent-trainer. "De interesse flatteert me", zo reageert Frutos. "Ik heb altijd gezegd dat ik op een dag zou terugkeren."


"Als het niet dit seizoen is, dan het volgende. Anderlecht is mijn tweede thuis", zegt Frutos in Het Nieuwsblad. "Ik heb de match tegen Sturm Graz zelfs gevolgd via internet. Ik zal hier pas over nadenken als ik een officieel voorstel krijg. En ik zal erover moeten praten met mijn vrouw. Onze oudste dochter Sofia vraagt nochtans niet liever. Zij denkt dat we in Argentinië op vakantie zijn en zullen terugkeren naar België. Ze gaat wel naar de lagere school hier."

Frutos zit ondertussen niet stil in Argentinië. "Volgende maand ontvang ik mijn Pro Licencediploma. Het laatste anderhalve jaar heb ik als een gek gewerkt met 350 jongeren en zelfs met de A-ploeg (bij Union Santa Fé, red). Vermoeiend, maar eindelijk is er nu wel een infrastructuur."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.