Beloften kloppen Lokeren met 4-2

ZATERDAG, 22 OKTOBER 2011, 12:35 - Sporzafanaat

De beloften van Anderlecht speelden gisteren voor eigen publiek tegen Sporting Lokeren. Na negentig minuten stond de 4-2 einduitslag op het bord in het voordeel van paars-wit. De Braziliaanse linksback Diogo scoorde twee keer.

Anderlecht had al bij de rust de schaapjes op het droge zo leek na doelpunten van Bryan Verboom, Karim Tarfi en Diogo. Lokeren kon daar weinig tegenover stellen en moest het spel ondergaan.

De bezoekers kwamen beter uit de kleedkamer en scoorden op het uur de 3-1 via Mingiedi. Kort nadien maakte Diogo zijn tweede van de avond met een lobje over de doelman. Lokeren kwam nog terug tot 4-2, maar verder raakten ze niet meer.

Uitslag: 4-2
Doelpunten: 13' Verboom (1-0), 35' Tarfi K. (2-0), 39' Diogo (3-0), 62' Mingiedi (3-1), 70' Diogo (4-1), 74' Binst (4-2)

Anderlecht: Roef, D'Alberto, Vervoort, Verboom, Lukaku, Diogo, Bruno, Tarfi K., Reynaldo, Luckermans (78' Godeau), Deville (78' Tarfi M.)