Van Holsbeeck: "Moeilijkste is achter de rug"

VRIJDAG, 21 OKTOBER 2011, 12:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de kritiek die hij dze zomer kreeg, doen de sterke prestaties van Anderlecht Herman Van Holsbeeck extra deugd. "Drie zeges met daarbij twee overwinningen buitenshuis, dit is echt onverhoopt", zo klinkt hij zichtbaar tevreden.


"Tegen AEK en vandaag tegen Sturm hebben we getoond dat we sterker waren. Oké, in Moskou hadden we wat geluk, maar ook daar hebben we het slim uitgespeeld", aldus Van Holsbeeck in Het Nieuwsblad. "Het moeilijkste is nu achter de rug. Als we ons nu niet kwalificeren, dan weet ik het ook niet meer."

Net als Vanden Stock was Van Holsbeeck opgetogen over het ontzag dat Anderlecht afdwong. "Ik heb tijdens de rust aan de voorzitter gezegd dat Sturm schrik had van ons. Het was de eerste keer in jaren dat je voelde dat de tegenstander echt respect had voor Anderlecht."

"Wij hebben getoond dat we ook op dit Europese niveau een goed team hebben met een goed evenwicht. Toen Canesin in de ploeg kwam, was dat geen verzwakking. We staan nu op kop in deze groep en zullen proberen om die leidersplaats vast te houden tot het einde."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.