Sturm-coach: "Punten halen in Brussel"

VRIJDAG, 21 OKTOBER 2011, 11:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Sturm-coach Franco Foda reageerde ontgoocheld op de nederlaag tegen Anderlecht. "We zijn ontgoocheld. In de eerste helft deed mijn ploeg het tactisch zeer goed. Anderlecht was alleen gevaarlijk op standaardsituaties", klinkt het.


Foda was na de partij kritisch voor zijn team. "Ons probleem was dat we bij balbezit te veel slordigheden kenden. We speelden de bal verkeerd in of we maakten een slechte keuze. Desondanks hebben we kansen gehad, maar helaas hebben we die niet benut."

"Ik heb mijn ploeg tijdens de rust gezegd dat we rustiger moesten spelen. Ons positiespel was beter in aanvallend opzicht. Maar uit het niets is er dan een tegengoal gevallen, na balverlies van ons. Een onnodige fout van Burgstaller maakte het voor ons helemaal moeilijk."

Foda gelooft wel dat Anderlecht te pakken is. Ik hoop over twee weken in Brussel nog iets terug te kunnen doen", zei Foda. "Kienast, Feldhofer en Hölzl zijn dan misschien helemaal fit. Dan moeten wij punten kunnen halen in Anderlecht."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.