Kljestan: "Moesten tempo hoger houden"

VRIJDAG, 21 OKTOBER 2011, 11:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht had het tegen Sturm Graz nooit echt lastig. Volgens Sacha Kljestan zorgde het dan maar zelf voor wat spanning. "We hebben het onszelf moeilijk gemaakt in de eerste helft omdat we de kansen niet afmaakten", vindt hij.


"We kregen drie grote kansen, waarna het zeker 1-0 of 2-0 had kunnen zijn. Dan hadden we een compleet andere wedstrijd gekregen", aldus de Amerikaan in Het Nieuwsblad. "Soms werd er iets te veel gedribbeld en de coach had er ons ook op gewezen dat we het tempo hoger moesten houden."

Kljestan zelf werkte zich dit seizoen op tot een onbetwistbare pion op het Anderlecht-middenveld. "Ik voel me steeds beter en ik voel me belangrijk. De samenwerking met Biglia, Kouyaté en Juhasz is erg goed en fysiek ben ik heel fit."

De Amerikaanse international kan ook profiteren van Biglia naast hem. "Het was duidelijk dat Sturm onze laatste match hadden gezien, want ze focusten erg veel op Lucas Biglia. Daardoor kreeg ik de ruimte om gaten te creëren voor anderen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.