Jacobs: "Ik schat Sturm even sterk in als wij"

DONDERDAG, 20 OKTOBER 2011, 12:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl iedereen een simpele zege van Anderlecht verwacht, blijft Ariël Jacobs waakzaam. "Sturm Graz mag dan wel zesde staan in de competitie, er is een wereld van verschil tussen een competitie- en een Europa League-match."


"Graz heeft dit zelf al bewezen door na een mindere match in de competitie revanche te nemen in de Europa League", zo vertelde Jacobs op zijn persconferentie gisteren. "Sturm is een technische ploeg, ze heeft ervaring en maturiteit. En ze haalt haar beste resultaten thuis, waar ze gesteund worden door een fanatiek publiek. Ik schat Sturm even sterk in als wij."

"Ik weet dat wij bezig zijn aan een sterke reeks, maar ik citeer met Arsène Wenger een grote trainer: 'In voetbal heb je geen enkele garantie dat wat je in jaren of maanden opgebouwd hebt, in twee dagen niet weer omver geworpen wordt'", zo beseft Jacobs ook. "De prijzen worden pas op de laatste speeldag uitgedeeld, een competitie met vier kan verraderlijk zijn."

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.