"Kljestan is meest nuttige speler bij Anderlecht"

WOENSDAG, 19 OKTOBER 2011, 13:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In de schaduw van al het offensief geweld is ook Sacha Kljestan aan een ijzersterk seizoen bezig. Vorig jaar zat hij meer op de bank dan dat hij speelde, maar dit seizoen leren we de echte Kljestan kennen.


"Dit is de Kljestan die ik in de Verenigde Staten aan het werk zag", zo vertelt manager Herman Van Holsbeeck. "Hij is het bindmiddel tussen al onze technische voetballers als Jovanovic, Suarez, Mbokani, Biglia.... Met zijn loopvermogen zorgt hij voor evenwicht en helpt hij Biglia."

Ook Gilles Van Binst, oud-speler van Anderlecht, is vol lof over de Amerikaan. "Kljestan is de meest nuttige speler bij Anderlecht. Hij knapt ongelofelijk veel werk op. Dat komt Biglia ten goede. Die bleef vroeger kamperen in de middencirkel omdat hij bang was dat hij anders moest terugzakken om mee te verdedigen", aldus Van Binst.

"Nu is hij dankzij Kljestan van dat probleem af. Biglia is geen speler die mee moet verdedigen, die heeft iemand nodig die dat voor hem doet", zo besluit de oud-verdediger, die in zijn analyse bijgetreden wordt door een andere oud-Anderlecht-speler, Marc Degryse. "Kljestan blijkt de ideale compagnon te zijn voor Biglia."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, Sport/Voetbalmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.