Vanden Stock: "Beslissende stap zetten"

WOENSDAG, 19 OKTOBER 2011, 13:44 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht leeft in alle rust toe naar het Europees treffen van morgen. "Het is lang geleden dat ik/wij zo relaxed waren voor een Europese uitmatch", vertelde voorzitter Roger Vanden Stock vandaag bij het vertrek.


"We zitten in een periode waarin alles makkelijk draait. Er is geen druk en geen stress", aldus Vanden Stock bij Sporza. "Maar daar schuilt net het gevaar. Er zal ooit tegenslag komen."

Met twee zeges in twee wedstrijden begon Anderlecht prima aan zijn Europese campagne. Bij een overwinning morgen is het zo goed als zeker van kwalificatie voor de volgende ronde. Vanden Stock eist dan ook dat zijn ploeg er met dezelfde motivatie invliegt als zondag tegen Standard.

"Ikzelf zal de groep niet toespreken, dat zal de trainer wel doen. Hij zal het nodige zeggen om de jongens op het belang van deze match te wijzen. We kunnen een beslissende stap zetten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.