Picqué: "Steun voor stadion Anderlecht"

DINSDAG, 18 OKTOBER 2011, 11:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu het jeugdcomplex klaar is, kan Anderlecht zich op zijn volgend project storten: het stadion. Brussels minister-president Picqué zal het project steunen. "Het spreekt vanzelf dat er een geschikt stadion moet gebouwd worden."


"Dit jeugdcomplex, gebouwd met de steun van het Brussels Gewest, is een eerste stap naar de wederopstanding", zo vertelde Roger Vanden Stock gisteren. "Maar we moeten ons stadion kunnen verbouwen om onze volgende stap te kunnen zetten. Ik hoop dat ons nieuwe stadion hier ten laatste over vijf jaar staat."

Hiervoor moet de politiek zijn goedkeuring geven en dat gaat niet altijd even gemakkelijk. Zie maar de njet die Club Brugge gisteren van de Raad van State kreeg voor zijn nieuw stadion. Charles Picqué, minister-president van het Brussels gewest, beloofde gisteren de uitbreidingsplannen van Anderlecht te steunen.

"Er moeten nog een aantal stedebouwkundige problemen opgelost worden, maar ik blijf optimist. Anderlecht heeft daarbij mijn steun. De verbouwing van het Vanden Stockstadion is nodig, we moeten de knoop doorhakken in perfecte transparantie", zo vertelde hij.

Bron: Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.