Lijnrechter Simons: "Zicht werd me ontnomen"

DINSDAG, 18 OKTOBER 2011, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Nieuwsblad komt lijnrechter Mark Simons terug op het doelpunt van Mbokani dat hij zondag niet over de doellijn zag. "Ik ben hier natuurlijk niet gelukkig mee, maar als lijnrechter moet je daarmee kunnen leven", zo zegt hij.


"Ik heb de beelden gezien van de goal, zegt Simons. Op de camera vanachter het doel was het duidelijk dat de bal volledig over de lijn was. Als lijnrechter stond ik nochtans goed geplaatst, maar door de sliding van Ciman werd mij het zicht ontnomen."

"Ik moest honderd procent zeker zijn om de goal goed te keuren en dat was ik niet. Dat heb ik ook aan Serge Gumienny gezegd", gaat Simons verder. "Uiteraard heb ik daarna verwijten naar mijn hoofd gekregen, maar dat is het spel van de beïnvloeding."

De spelers van Anderlecht namen Simons na de wedstrijd zijn misser niet kwalijk. "Jovanovic mij komen zeggen dat het inderdaad heel moeilijk te zien was en ook Proto zei dat ik het mij niet moest aantrekken. Ik heb geen slapeloze nacht gehad."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.