Wasilewski: "Een heel speciaal doelpunt"

DINSDAG, 18 OKTOBER 2011, 08:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dat Marcin Wasilewski zondag tegen Standard het vijfde doelpunt scoorde, was voor iedereen speciaal. Dit erkent de Pool ook zelf. "Dat doelpunt had een heel speciale betekenis voor mij", zo vertelde hij aan een Poolse krant.


Met de Belgische media spreekt Wasilewski nog steeds niet, maar Gazeta Wyborcza kon hem wel strikken voor een reactie na de partij tegen Standard. "Er waren drie spelers aangeduid voor strafschoppen (Mbokani, Gillet en Wasilewski, red.) en ik bedank mijn ploegmaats dat ik mocht trappen."

"Mijn vreugde was zo groot omdat we Standard hebben weggeveegd. Onze fans willen die topmatchen altijd winnen. Dit jaar willen we meer dan ooit kampioen worden omdat we dan rechtstreeks gekwalificeerd zijn voor de Champions League", zo vertelde hij verder nog.

Van Holsbeeck: "Marcin is nu beter en slimmer"

Manager Herman Van Holsbeeck sprak na de topper lovende woorden over zijn Poolse rechtsachter. "Ik weet hoe hard Wasyl heeft afgezien na die beenbreuk. De uren die hij revalideerde in de krachthonk zijn fenomenaal. Na zo'n blessure komen veel spelers nooit meer terug", klinkt het in Het Nieuwsblad.

"Ook toen hij een tijdje geleden minder goed presteerde tegen Lokeren dacht iedereen dat het over was want zijn startsnelheid en mobiliteit waren verminderd, maar die gast heeft zo'n enorme mentaliteit."

"Wasilewski is nu trouwens beter en slimmer dan voor zijn beenbreuk. Hij pakt minder gele kaarten en is positioneel sterker. Die gele kaart voor het uittrekken van zijn shirt tegen Standard vergeef ik hem wel", aldus Van Holsbeeck.

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.