Uitslagen tegenstanders Europa League

MAANDAG, 17 OKTOBER 2011, 13:00 - Garrincha

Sturm Graz, donderdag de volgende tegenstander van Anderlecht in de Europa League, speelde gisteren 3-3 gelijk tegen Mattersburg. In de 90ste minuut stond het nog 1-3, maar in de blessuretijd stelde de voorlaatste nog gelijk.

In de eerste minuut kwam Sturm Graz 1-0 achter, maar via Wolf, Haas en Hölzl leek het toch met de overwinning te gaan lopen. Tot Mattersburg in de blessuretijd nog keihard toesloeg. Sturm Graz telt na elf speeldagen 14 punten en staat daarmee zesde op tien clubs.

Opstelling: Cavlina, Ehrenreich, Dudic, Burgstaller, Popkhadze, Wolf, Weber, Säumel, Bukva (69' Hölzl), Szabics (83' Muratovic), Haas (63' Kienast)

AEK Athene

Ook AEK Athene raakte dit weekend niet verder dan een gelijkspel. Tegen Olympiakos werd het 1-1. Onze landgenoot Mirallas bracht Olympiakos op voorsprong, maar Leonarde maakte nog voor de rust gelijk. AEK zag wel Gudjohnsen uitvallen met een beenbreuk. In de stand staat AEK momenteel vijfde met tien punten uit vijf duels.

Opstelling: Arabatzis, Manolas, Cala, Karabelas, Georgeas (84' Kontoes), Leonardo (76' Carlos), Makos, Lagos, Vargas, Gudjohnsen (46' Kafes), Liberopoulos

Lokomotiv Moskou

Lokomotiv Moskou kende wel een eenvoudig weekend. Tegen Tom Tomsk kwam het nooit in de problemen en won het met 3-0. Ibricic op strafschop, Glushakov en Sychev zorgden voor de doelpunten. Lokomotiv staat na deze overwinning vierde op vijf punten van leider Zenit Sint-Petersburg

Opstelling: Guilherme, Zapater, Burlak, Glushakov, Ibricic (65’ Loskov), Sychev, Ignatjev (65’ Minchenkov), Da Costa, Shishkin, Yanbaev, Maicon (74’ Obinna)