Suarez: "Goal en assist voor het publiek"

MAANDAG, 17 OKTOBER 2011, 09:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een heerlijke rush op rechts leidde Matias Suarez de 1-0 in. Er zouden nog vier doelpunten volgen. "Ik was zeker dat we zouden winnen, maar van die 5-0 had ik niet durven dromen", zo vertelde een dolblije Suarez na de match.


"Tijdens het wedstrijdbegin hadden we het niet gemakkelijk, maar na de 1-0 van Jova liep het steeds beter", aldus de Argentijn. "Die goal was ook zijn verdienste, want hij liep goed in op mijn voorzet. Milan en ik voelen elkaar goed aan op het veld."

Suarez speelde tegen Standard opnieuw een beresterke partij. Zoals al vaker dit seizoen kon het publiek smullen van enkele sublieme acties. "Ik kreeg veel vrijheid van Standard en dat maakte het natuurlijk gemakkelijker voor mij", zo legt hij uit. "Mijn goal en assist zijn voor het Anderlecht-publiek. Dat bleef me altijd steunen, ook tijdens moeilijke momenten. En dat vergeet ik niet."

Bron: Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.