Selectie Anderlecht - Standard

VRIJDAG, 14 OKTOBER 2011, 20:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een weekendje interlandvoetbal ontvangt Anderlecht zondag Standard. Ariël Jacobs selecteerde voor deze partij 21 spelers. Jovanovic, Canesin en Deschacht zijn hier bij, al zijn die laatste twee nog twijfelachtig.


Ook Mbokani en Vargas, die het afgelopen weekend wel afzakten naar hun nationale ploeg maar niet speelden, zitten in de kern. "Van Vargas heb ik nog geen nieuws, maar de andere internationals zijn blessurevrij teruggekomen. Dat op zich is al een goed teken", zo vertelde Jacobs vanmiddag.

Of Canesin en Deschacht zondag in actie komen, is nog niet zeker. Al is Jacobs wel optimistisch. "Fernando heeft nog steeds wat last van de enkel, maar het is al heel wat minder erg dan drie à vier weken terug. Hij kon vandaag al een deeltje van de training afwerken. Olivier sukkelt dan weer met de hamstrings."

Nu Jacobs over een quasi volledig fitte kern kan beschikken, vallen ook enkele spelers naast de selectie. Iakovenko, Samuel en Reynaldo zijn de voornaamste.

De duels tussen Anderlecht en Standard zijn de laatste jaren nog meer geladen dan ze in het verleden al waren. Voor Mbokani en Jovanovic zal het zondag zelfs nog een tikkeltje extra zijn. "Ik zie geen probleem. Die twee spelers lijken me met veel sereniteit toe te leven naar de wedstrijd van zondag", is Jacobs er gerust op.

Ook hijzelf wil niet voor extra druk zorgen. "De partij tegen Standard is er één zoals alle andere wedstrijden, tegen een ploeg die kandidaat is om in de top 6 te eindigen. Of ik die match anders zal voorbereiden dan de voorbije wedstrijden ? Ik zou niet weten waarom ..."

Selectie: Biglia, Canesin, Deschacht, De Sutter, Gillet, Jovanovic, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Marecek, Mbokani, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari, Schollen, Suarez, Vargas en Wasilewski.

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.