Mindervaliden krijgen eigen tribune

VRIJDAG, 14 OKTOBER 2011, 20:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Nu zondag zal Anderlecht een nieuwe tribune voor mindervaliden in gebruik nemen. Van op deze plaatsen zullen minstens 20 mindervalide supporters de wedstrijd kunnen volgen. De tribune komt er in samenwerking met Electrabel.


"Dit is een eerste stap in de goeie richting en iets dat al veel langer had moeten gebeurd zijn", zo vertelt Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock. "Dankzij de hulp van Electrabel kunnen we de supporters eindelijk het comfort geven dat ze verdienen : ze zitten uit de regen en genieten van een betere zichtbaarheid."

Geert Thomas, de voorzitter van RSCA Purple Wheels, reageert verheugd op deze speciale tribune. "Dit is enkel tot stand kunnen komen dankzij een ongeëvenaarde samenwerking tussen Purple Wheels, Electrabel en RSC Anderlecht. Ik wil deze laatste twee dan ook bedanken. De club heeft getoond dat ze ook groots zijn naast het veld. We hebben dan misschien wel een handicap, maar uiteindelijk zijn we ook maar gewone supporters zoals iedereen."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.