Anderlecht-dokter Sas trekt naar Club Brugge

VRIJDAG, 7 OKTOBER 2011, 11:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Niet veel nadat Anderlecht bekend maakte dat Kristof Sas de club verlaat, is ook duidelijk geworden waarom. Sas gaat vanaf maandag aan de slag bij Club Brugge. Hij wordt er het hoofd van de medische dienst.


Vincent Mannaert, general manager van Club Brugge, nam vorige week contact op met Sas. Woensdag zagen beide partijen elkaar en men kwam snel tot een akkoord. Van een echt ontslag bij Anderlecht is geen sprake. Bij paars-wit werkte Sas immers zonder een vast contract.

"Mijn werk bij Anderlecht was af"

Volgens Sas neemt hij in de beste verstandhouding afscheid van Anderlecht. "Mijn werk was er in zekere zin af. De structuur stond er na zes jaar en de overzetting naar het nieuwe oefencomplex in Neerpede is vlot verlopen. Het gevaar bestond dat er nu wat routine zou insluipen", zo vertelt hij op de website van Sport Voetbalmagazine.

"Bij Club Brugge vind ik een nieuwe uitdaging", zo gaat hij verder. "Ik kon mij vinden in hun project. De prioriteit die er wordt gegeven aan de medisch-wetenschappelijke benadering spreekt mij enorm aan."

Bron: Sport Voetbalmagazine



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.