Jovanovic ongekend populair in fanshop

VRIJDAG, 7 OKTOBER 2011, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic heeft zich in twee maanden tijd opgewerkt tot de populairste speler van Anderlecht. Maar liefst 80 % van de fans die in de clubshop een shirt met een spelersnaam kopen, kiezen voor de Servische spits.


In het verleden waren Zetterberg, Frutos en Boussoufa de best verkopende shirts, maar het verschil met de andere spelers was bij hen nooit zo groot als nu bij Jovanovic.

Matias Suarez volgt op erg ruime afstand als tweede populairste speler. Zijn naam prijkt op 10 % van de verkochte shirts. Na hem volgen Lucas Biglia en Ronald Vargas. De laatste week is ook Dieumerci Mbokani shirts beginnen verkopen. Na zijn doelpunten tegen Lokomotiv Moskou en RC Genk zijn er al enkele tientallen de deur uit gegaan.

Het valt op dat de zwarte shirts beter verkopen dan de witte. Ook kiezen steeds meer ouders om de naam van zoon of dochter op hun Anderlecht-truitje te laten drukken.

Bron: La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.