Veselinovic: "Hoop op Play-off 1 met Kortrijk"

DINSDAG, 4 OKTOBER 2011, 15:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Bij KV Kortrijk toont Dalibor Veselinovic opnieuw zijn neus voor doelpunten. De door Anderlecht verhuurde spits zit al aan drie doelpunten na vier basisplaatsen. "Ik hoop hier te bewijzen dat ik kan terugkeren bij Anderlecht."


Na zes maanden Anderlecht mocht Veselinovic de club op huurbasis verlaten. Toch heeft hij geen spijt dat hij in januari voor paars-wit tekende. "Nog geen seconde. Toen ik nog bij Brussels speelde, ging ik er via mijn maatje Rnic vaak kijken. Ik zag het stadion en de ambiance, was meteen verkocht", klinkt het in Het Nieuwblad.

"Mijn start was niet slecht, en ik scoorde tegen Genk een belangrijk doelpunt. Alleen in de play-offs liet ik een paar kansen liggen. Dat is Anderlecht: tijdens die enkele minuten die je krijgt, moet je het waarmaken. Aanvankelijk wilde ik ook absoluut blijven. Maar toen Jovanovic en Mbokani kwamen, wist ik hoe het laat het was. Op mijn leeftijd moet je vooral spelen."

Toch ziet hij Anderlecht niet als een foute keuze. "Ik geloof nog altijd dat ik kan terugkeren naar Anderlecht om goals te maken. Dat de spelers zelf erop aandrongen om me niet te laten meedoen tegen hen, ervoer ik als een bijzondere uiting van respect. Dat betekent toch dat ze het in me zien zitten."

Intussen hoopt Veselinovic Kortrijk met zijn doelpunten een plaatsje bij de eerste zes te kunnen bezorgen. "Het zou een toffe beloning zijn voor de club om Play-off 1 te spelen. Voor mij persoonlijk zou de opeenvolging van topmatchen alvast een schat aan ervaring betekenen, waarmee ik later mijn voordeel kan doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.