Sterckx: "Met mijn knie is alles in orde"

DINSDAG, 4 OKTOBER 2011, 15:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na bijna een jaar blessureleed maakte René Sterckx dit weekend zijn rentree bij Zulte Waregem. "Het doet uiteraard plezier om na zo'n lange tijd opnieuw op het veld te staan", vertelt de Anderlecht-huurling vandaag.


Anderlecht verhuurde Sterckx vorig seizoen aan Zulte Waregem om ervaring in eerste klasse op te doen. De beloftevolle middenvelder begon sterk, maar viel eind oktober uit met een zware knieblessure. De West-Vlamingen waren echter tevreden over Sterckx zodat ze hem dit seizoen opnieuw huurden.

"Ik zie mijn invalbeurt van dit weekend als een beloning voor het harde werk van de voorbije maanden en hoop binnenkort opnieuw van betekenis te zijn voor de ploeg", zo vertelt Sterckx in Het Nieuwsblad.

"Met mijn knie is alles in orde. Het komt er nu vooral op aan om zo veel mogelijk matchritme op te doen. Ik hoop dan ook binnen twee à drie weken helemaal top te zijn en terug mee te strijden voor een basisplaats."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.