Jovanovic riskeert straf voor provoceren fans

MAANDAG, 29 AUGUSTUS 2011, 12:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Milan Jovanovic vierde zijn doelpunt gisteren door te doen alsof hij op de Club-fans schoot. "Ze moeten maar niet Kosovo roepen", aldus Jovanovic. Gisteren kreeg hij geel voor zijn actie, maar mogelijk krijgt dit nog een vervolg.


"Negentig minuten lang rolde er Kosovo, Kosovo van de tribune. Voor mij, toch een eerlijke mens, is dat een hele negatieve boodschap. Ik ben immers niet alleen een sportman maar ook een mens", zo vertelde Jovanovic na de wedstrijd.

"Meer wil ik over dit politieke debat niet zeggen, maar als de supporters van Brugge mij 90 minuten kunnen beledigen, dan moet zij ook mijn reactie kunnen incasseren. Dat ik er een gele kaart voor kreeg, neem ik erbij."

Aangezien ook spelers zich moeten gedragen in het stadion, krijgt Jovanovic vreugdegebaar mogelijk nog een staartje. Het is aan Binnenlandse Zaken om te onderzoeken of de Serviër over de schreef ging en hem daarvoor een sanctie op te leggen.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.