Suarez: "Kan de ploeg nog veel bijbrengen"

MAANDAG, 15 AUGUSTUS 2011, 10:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met een flits bezorgde Matias Suarez Anderlecht de drie punten op Daknam. "Ik had in eerste instantie de bedoeling voor te zetten, maar toen ik niemand vrij zag staan, besloot ik zelf mijn kans te gaan", vertelde de Argentijn.


"Hoeveel spelers ik passeerde voor ik uithaalde ? Geen idee", glimlachte hij. "Dat is niet mijn probleem, het enige wat mij interesseerde, was dat die bal tegen de netten ging."

In de tweede helft had Suarez de 0-2 aan de voet, maar hij speelde slecht terug tot bij Gillet. "Misschien dat ik wel wat meer egoïstisch zou mogen zijn voor doel. Dat is alvast één van mijn werkpunten. Momenteel ben ik gewoon blij dat we hier kunnen vertrekken met de drie punten, want het is echt geen makkelijk veld om op te spelen."

Aan een vertrek denkt hij nu helemaal niet meer. "Ik speel nu eindelijk op niveau, ik heb vooral zin om de ploeg te tonen wat ik hen nog allemaal kan bijbrengen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.