"Droom komt uit met Jovanovic en Mbokani"

DONDERDAG, 11 AUGUSTUS 2011, 10:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na lange en zware onderhandelingen is Herman Van Holsbeeck er in geslaagd om Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani te herenigen bij Anderlecht. De Anderlecht-manager is dan ook een tevreden man en heeft nu hoge verwachtingen.


"Ik had een droom", zo vertelde Van Holsbeeck gisteren bij de officiële voorstelling van Mbokani. Die droom was het opnieuw laten samenspelen van Jovanovic en Mbokani, maar dan in Anderlecht-shirt.

"Toen ik die droom had speelde Mbokani bij Wolfsburg en stond Jovanovic onder contract bij Liverpool. Dan moet je realist zijn", aldus Van Holsbeeck. Na veel gegoochel met cijfertjes is het toch gelukt om beide spelers te strikken. "Daarom hebben de onderhandelingen iets langer geduurd dan sommige in wellicht gedachten hadden."

Bursaspor

Van Holsbeeck beseft wel dat Mbokani nog even tijd nodig heeft om zijn oude niveau weer te halen. "We moeten Dieumerci een beetje tijd geven om zijn ritme terug te vinden.Eens dat het geval is, zal hij ons veel mooie momenten bezorgen. Normaal gesproken zal hij er zondag tegen Lokeren nog niet bij zijn, maar tegen Bursaspor zit hij waarschijnlijk wel in de kern."

"Nu vertrekt hij eerst naar Monaco om nog enkele zaken te regelen en zaterdag keert hij dan terug. Hij zal dan met de trainer het nodige bespreken om zijn nieuwe carrière bij Anderlecht te beginnen."

Bron: Gazet van Antwerpen, La Dernière Heure



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.