'Lukaku heeft akkoord bereikt met Chelsea'

VRIJDAG, 5 AUGUSTUS 2011, 08:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens bronnen van Het Laatste Nieuws heeft Romelu Lukaku een akkoord bereikt met Chelsea. Herman Van Holsbeeck onderhandelt vandaag in Londen opnieuw met de club. Mogelijk wordt begin volgende week de transfer officieel.


Lukaku zou het met Chelsea eens geworden zijn over een contract van vijf seizoenen. In een interview dat vandaag in HLN verschijnt, wil hij het nieuws bevestigen noch ontkennen. Maar of hij op 1 september nog bij Anderlecht speelt, noemt hij "een heel moeilijke vraag".

Als Lukaku naar Londen verhuist, wil Chelsea hem eerst zes maanden houden om te kijken hoe Lukaku zich ontwikkelt. Een onmiddellijke verhuur zoals bij Thibault Courtois is niet aan de orde, tenzij Van Holsbeeck Chelsea kan overtuigen Lukaku nog even bij Anderlecht te laten.

Gisterenavond vertrok Van Holsbeeck met Lukaku's zaakwaarnemer Christophe Henrotay naar Londen. Tussen Anderlecht en Chelsea gaapt nog een stevige kloof. Chelsea stelde ook voor om Anderlecht bonussen te betalen wanneer Lukaku een bepaald aantal wedstrijden speelt, maar dat ziet paars-wit niet zitten.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.