Selectie Anderlecht - KV Mechelen

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2011, 20:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs selecteerde 19 spelers voor de wedstrijd van morgen tegen KV Mechelen. Behrang Safari trainde vandaag gewoon mee met de groep en lijkt morgen te kunnen spelen. Ook Lucas Biglia is opnieuw paraat.


De Argentijnse middenvelder kan normaal gezien aantreden tegen Mechelen. Zijn schouderblessure vormt geen belemmering. "Lucas volgde een specifiek programma. En hem kennende, de prof die hij is, heeft hij tot op de komma gevolgd. Er is geen probleem om hem te laten spelen", aldus Ariël Jacobs op de persconferntie vanmiddag.

Ondrej Mazuch (adductoren) en Diogo Bittencourt (lies) zijn wegens blessures niet geselecteerd. Nieuwkomer Milan Jovanovic is nog niet speelgerechtigd. Ook van Kanu is er geen spoor in de kern.

Selectie: Biglia, Canesin Matos, Cordier, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kljestan, Kouyate, Lukaku, Marecek, Odoi, Proto, Reynaldo, Safari, Samuel, Schollen, Suarez en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.