Frutos: "Het wordt een impressionante aanval"

DONDERDAG, 4 AUGUSTUS 2011, 09:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanuit Argentinië volgt Nicolas Frutos de gebeurtenissen bij Anderlecht op de voet. De oud-spits is alvast onder de indruk van het huidige transferoffensief. "Met Jovanovic én Mbokani zit Anderlecht weer voor een tijdje safe."


"Anderlecht werkt aan een impressionante aanval", aldus Frutos in Het Nieuwsblad. "Jovanovic is er al, Lukaku kan misschien blijven en stel je voor dat Mbokani ook nog tekent. Dat trio is even goed als onze aanvalslinie Tchité-Frutos-Boussoufa indertijd. En dan heb je nog jongens als De Sutter en Suarez. Dat wordt de moeite."

Frutos is vol lof over zowel Jovanovic als Mbokani. "Toen Milan nog bij Standard speelde had hij enorm veel klasse. Als hij dat niveau ook bij Anderlecht haalt is hij een enorme versterking", zo zegt hij. "Ik heb Dieumerci ook gekend toen hij nog bij Anderlecht speelde."

"Hij was toen nog jong en speelde enkel op het einde van het seizoen, maar hij was toen al een uitzonderlijk voetballer. Technisch en één tegen één was Mbokani sterker dan ik. Natuurlijk was hij een goeie doelpuntenmaker, maar ik heb nog geen enkele speler met zo'n neus voor goals gezien als Nicolas Frutos zelf", zo eindigt hij lachend.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.