Jovanovic: "Voor titel en Champions League"

WOENSDAG, 3 AUGUSTUS 2011, 08:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Gisterenavond reageerde Milan Jovanovic al kort op zijn transfer. "Ik wil meneer Van Holsbeeck en mijn manager Dejan Vejlkovic bedanken voor de inspanningen", zo zegt hij. "Zonder hen was deze transfer niet gelukt."


"Maar ook de warmte van de voorzitter en van meneer Collin geven mij een goed gevoel, net als de telefoontjes van Ariël Jacobs, die vertelde dat hij alle vertrouwen heeft in mijn prestaties bij Anderlecht."

"Ik zit nu bij een heel mooie club waar ik alles voor wil geven. Ik wil van hieruit nu al de fans groeten, en ik beloof hen dat ik kom om kampioen te spelen en volgend seizoen Champions League.

"Anderlecht is de beste ploeg van het land en heeft ook de beste supporters. Fysiek sta ik scherp, ik trainde elke dag met Liverpool. Ik zal snel klaar zijn om te vlammen. Ik hoop vrijdag de wedstrijd tegen KV Mechelen te kunnen volgen in de tribune."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Belang van Limburg



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.