Komst Mbokani kan ook als Lukaku blijft

DINSDAG, 2 AUGUSTUS 2011, 09:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dieumerci Mbokani staat weer een stapje dichter bij Anderlecht. Het gesprek dat gisteren in Monaco plaatsvond een transfer, verliep positief. Bovendien zou een transfer van Mbokani niet meer afhangen van de centen van Lukaku.


Het ziet er steeds meer naar uit dat Lukaku bij Anderlecht blijft, maar toch zou paars-wit nog een extra spits willen aantrekken. Zo schrijft Het Nieuwsblad. Hiervoor zal het nodige budget worden vrij gemaakt.

In Monaco onderhandelde Didier Frenay, FIFA-makelaar en gemandateerd in het dossier van de Congolese spits, met de club van Mbokani. Volgens Gazet van Antwerpen pas het een positief gesprek en komt een akkoord dichterbij.

Het Laatste Nieuws weet dan weer dat er morgen een delegatie van Monaco naar Brussel komt en men dan de transfer wil afronden. Mbokani zou voor drie seizoenen kunnen tekenen bij Anderlecht met optie voor een extra jaar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.