Vanden Stock krijgt preses Mazembe op bezoek

DONDERDAG, 30 JUNI 2011, 09:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De voorzitter van Mazembe komt volgende week naar België om er te praten met Roger Vanden Stock. Intussen praten spitsen Kaluyituka en Patou op de Mazembe-website over de geruchten als zouden ze naar Anderlecht gaan.


"De geruchten over een transfer naar Anderlecht zijn als buskruit uiteen gespat in de pers", zegt Alain Dioko Kaluyituka (24). "Het bestuur van Mazembe heeft echter nog niets laten weten. Wacht nog enkele dagen af, want niets is uitgesloten."

"Ik heb bij Mazembe bewezen wat ik kan zoals Romelu Lukaku dat heeft gedaan bij Anderlecht. Met Romelu samenspelen zou wel een stap vooruit zijn in mijn carrière, maar dat zou ook zo zijn als ik met Drogba in Engeland, Eto'o in Italië of Messi in Spanje zou kunnen samenspelen", aldus een ambitieuze Kaluyituka.

Volgens zijn collega Patou, die het vaakst genoemd wordt bij Anderlecht, is het nog niet zeker dat hij ook effectief naar Brussel verhuist. "Ik speel voor de club die mij recruteert, maar Mazembe probeert ook alle topspelers te houden."

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.