"Transfer Lukaku kan nog even aanslepen"

WOENSDAG, 29 JUNI 2011, 21:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu Lukaku ontving vandaag zijn diploma middelbaar onderwijs. De voorbije maanden was het zelden stil rond de spits, maar toch zit hij nog bij Anderlecht. Volgens manager Herman Van Holsbeeck kan dit nog even zo blijven.


"We verkopen Lukaku alleen als wij, de koper en de speler zelf er beter van worden. Dat is op dit moment niet het geval", zo vertelt hij in een gesprek met Sporza. "Veel clubs zijn geïnteresseerd, maar we vragen een serieuze prijs, dus kan het nog eventjes duren."

De voorbije weken leek Chelsea de voornaamste kandidaat om Lukaku over te nemen. De komst van Villas-Boas als nieuwe coach lijkt dit echter te veranderen. Volgens bepaalde bronnen heeft hij Lukaku niet op zijn lijstje staan. Van Holsbeeck betwist dit. "Dan beschikt u toch over andere informatie dan ik ...", zo antwoordde hij op deze opmerking.

Voor Anderlecht hoeft de 18-jarige spits trouwens niet absoluut te vertrekken. "Als we er niet uitgeraken, hebben wij hem volgend seizoen nog als topspits in ons elftal", aldus Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.