Van Holsbeeck: "Blessures geven jeugd kansen"

WOENSDAG, 29 JUNI 2011, 20:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ook tijdens deze voorbereiding wordt Anderlecht niet gespaard van blessureleed. Dit zet paars-wit niet aan tot extra transfers. Het wil de jeugd nu kansen geven, zegt Herman Van Holsbeeck.


Molins die zes maanden out is, Deschacht die opnieuw onder het mes moet, Kanu die maar blijft sukkelen met zijn achillespees, Vargas die pas tegen oktober fit is. Het lijstje blessures dikt weer aan bij Anderlecht. "Maar we kunnen niet voor elke geblesseerde speler een andere halen", zegt Herman Van Holsbeeck aan Sporza.

"We hebben veel geïnvesteerd in ons moderne jeugdcentrum. Dan moet je maar eens de kans geven aan die jeugd, vooral in een kampioenschap waarin de belangrijkste periode na januari komt", aldus de manager.

"Een valse start zou niet leuk zijn, zeker niet voor de fans die overwinningen gewend zijn, maar ik denk dat ze er wel mee kunnen leven als bijvoorbeeld een Canesin nu speelkansen krijgt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.