Vanden Stock: "Dit is onze vedette"

WOENSDAG, 29 JUNI 2011, 19:34 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag tekende Ronald Vargas zijn contract voor drie jaar met optie op een vierde seizoen. Paars-wit hoopt hier dat hij de nodige creativiteit brengt en Boussoufa doet vergeten. Vargas is nu een Anderlecht-speler.


Het heeft ons heel wat moeite gekost, maar de Venezolaan kreeg zijn zin. Ondertussen had de speler geen toekomst meer na heel de soap dat er was ontstaan. Club Brugge kreeg geen vijf miljoen zoals ze eerst hoopte. dat was voor de RSCA-top onbespreekbaar.

Club plooide dankzij het dreigen van de wet van 78. Vargas kwam voor 2,5 miljoen. De voormalige Clublieveling, trekt dus nu naar de aartsrivaal. Van Holsbeeck en vanden Stock kondigde fier de fel besproken transfer aan.

"Dit is een heel groot moment voor paars-wit", begon Vanden Stock. "Dit is een type speler dat we nodig hebben", herhaalde hij meermaals. "het waren moeilijk onderhandelingen, we hopen dat Vargas ons drie of vier jaar zijn talent zal ontplooien. We durven hier te zeggen dat we onze vedette beet hebben."

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.