Club Brugge: "Vargas deed situatie escaleren"

WOENSDAG, 29 JUNI 2011, 15:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In een persbericht heeft Club Brugge gereageerd op de transfer van Ronald Vargas naar Anderlecht. "Vargas wees elk overleg af en wou niet ingaan op de aanzienlijk verbeterde contractverlenging die Club hem aanbood", klinkt het.


"De jongste dagen escaleerde de situatie. Vargas bleef weg van de trainingen en de ploegfoto en maakte zich met die houding onmogelijk bij de spelersgroep en de technische staf", zo meldt Club Brugge. "Via zijn advocaat probeerde hij intussen, met de wet van '78, een quasi gratis overgang te forceren."

"Om deze redenen en omwille van het voorbehoud van de medische staf aangaande de opgelopen blessure en de lange revalidatie die hem nog te wachten staat, is Club Brugge ingegaan op de vraag van Anderlecht (de enige club die concrete interesse toonde) om onderhandelingen op te starten. Die besprekingen hebben geleid tot een akkoord, waarin Club zich volledig kan vinden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.