"Transfer Vargas naar Anderlecht bijna rond"

WOENSDAG, 29 JUNI 2011, 08:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De transfer van Ronald Vargas naar Anderlecht bevindt zich volgens de kranten in een stroomversnelling. Anderlecht en Brugge zaten gisteren opnieuw rond de tafel en zouden 's avonds uit elkaar gegaan zijn met een bijna-akkoord.


De strubbelingen tussen Vargas en Club Brugge bereikten maandag een hoogtepunt toen de Venezolaan niet kwam opdagen op training omdat hij "mentaal niet in staat was te hervatten bij Club Brugge". Voor de West-Vlamingen was dit de druppel die de emmer deed overlopen: van een verlengd verblijf, laat staan een contractverlenging kon geen sprake meer zijn.

Na een intern onderhoud van de sportieve staf en een gesprek met de managers van Vargas besloot Club Brugge (met goedkeuring van voorzitter Bart Verhaeghe) de gesprekken met Anderlecht opnieuw aan te vatten. Club Brugge zou zijn vraag prijs van vijf miljoen euro willen halveren en ook een percentage op de doorverkoop behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijk zou de transfer vandaag worden afgerond. Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft zijn vakantie alleszins heeft verplaatst. Vargas zelf heeft al een akkoord met Anderlecht voor een contract van drie of vier jaar.

Bron: Het Laatste Nieuw, Het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.