Zetterberg: "Molins komt er wel bovenop"

MAANDAG, 27 JUNI 2011, 10:18 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De eerste oefenmatch van Anderlecht eindigde in mineur. Guillermo Molins raakte zwaar geblesseerd aan de knie. Pär Zetterberg stelde zijn landgenoot gerust. "Guillermo heeft me zaterdag na het voorval gebeld", zegt hij in HLN.


"Hij had heel wat pijn. Hij keek echt uit naar zijn eerste match met Anderlecht. Zijn eerste week was perfect verlopen, zei hij. En dan gebeurt dit."

"Ik stelde hem gerust dat hij qua medische begeleiding goed zit", aldus Zetterberg. "Ik vertelde hem over dokter Martens en dokter Declercq, die mijn carrière redden."

De 22-jarige Molins scheurde zaterdag in Knokke zijn voorste kruisbanden. Pär Zetterberg kent de blessure: "Ik ben zelf aan de voorste kruisbanden van beide knieën geopereerd. De eerste keer stond ik zes maanden aan de kant, de tweede keer speelde ik al na 3,5 maand. Guillermo moet geen schrik hebben, hij komt hier weer bovenop."

Bron: Sporza / HLN




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.