Prikt Falcao de droom van Lukaku stuk?

DINSDAG, 21 JUNI 2011, 20:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het ziet er steeds meer naar uit dat Porto-coach André Villas-Boas de nieuwe trainer van Chelsea wordt. Verder melden diverse media dat Chelsea ook diep in de geldbeugel wil tasten om spits Falcao dezelfde overstap te laten maken.


De 33-jarige Villas-Boas is de rijzende ster aan het trainersfirmament. Met Porto won hij vorig seizoen de titel, beker en Europa League. Hij heeft nog wel een contract in de Portugese havenstad, maar dat bevat een clausule dat hij weg kan als een club vijftien miljoen euro op tafel legt.

Intussen weten verschillende media dat Villas-Boas zijn topspits Radamel Falcao zou kunnen meebrengen. De 25-jarige Colombiaan scoorde in de twee jaar dat hij bij Porto speelt 41 doelpunten in 50 competitiewedstrijden. Met 18 treffers werd hij vorig seizoen ook topschutter in de Europa League.

Als Chelsea hem naar Londen haalt, dan zal dit ongetwijfeld voor veel geld zijn. Mogelijk kan dit ook gevolgen hebben voor een transfer van Lukaku naar Chelsea.

Bron: Voetbal International



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.