Vargas: "Binnen drie dagen is er duidelijkheid"

MAANDAG, 20 JUNI 2011, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ronald Vargas gaf gisteren een persconferentie om uitleg te geven bij de soap van de voorbije weken. "Ikzelf sprak niet met Anderlecht, maar mijn managers en mijn papa wel. Anderlecht wil veel moeite voor mij doen."


Vargas ontving de pers in zijn huis in Ramskapelle. Hij vertelde er dat Club Brugge volgens hem niet genoeg respect toont. "Ze hebben misbruik gemaakt van mijn verblijf in Venezuela om mijn naam in de media door het slijk te halen", zo klaagt hij.

Daarom wil hij vertrekken, al wil hij dat zelf niet bevestigen met zoveel woorden. "Dat kan ik niet zeggen, want ik lig hier nog onder contract. Ik zal me professioneel blijven opstellen en matchen spelen als ik word geselecteerd", aldus Vargas.

"Ik wil een club die me respecteert"

De voorbije weken werd Vargas vaak genoemd bij Anderlecht. Zelf sprak hij nog niet met paars-wit, maar zijn managers en vader al wel. "Maar als Club er niet uitraakt met Anderlecht maar wel met een buitenlandse club, dan ga ik naar die buitenlandse club."

"Ik zeg niet dat ik absoluut naar Anderlecht wil, ik wil voetballen voor een ploeg die me respecteert. Het is toch niet normaal dat Anderlecht me wil terwijl ik geblesseerd ben en Club, waar ik drie jaar heb gespeeld, geen vertrouwen in mij heeft?"

Entourage Vargas: woensdag oplossing

Volgens Dirk De Vriese en Qerim Likaj, de managers van Vargas, zou er woensdag een oplossing moeten zijn in heel de zaak. Anderlecht zou nog steeds bereid zijn twee miljoen euro neer te tellen, iets wat vooral vader Vargas erg charmeert.

Een concreet bod op Vargas zou er overigens nog niet zijn, van geen enkele club. Vandaag zou er wel een komen, maar van welke club is niet bekend.

Bron: Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.