Anderlecht moet ruime kern nog afslanken

ZONDAG, 19 JUNI 2011, 12:44 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met de laatste vijf aanwinsten erbij telt de A-kern van Anderlecht maar liefst 38 spelers. Te veel en dus moeten er nog heel wat spelers, al dan niet tijdelijk, vertrekken bij paars-wit. La Dernière Heure stelde een overzicht op.


Sacha Iakovenko was uitgeleend aan Westerlo, maar is intussen terug bij Anderlecht waar hij weinig toekomst lijkt te hebben. Dat geldt ook voor Thomas Chatelle (NEC) en Dmitry Bulykin (ADO Den Haag). Voor die laatste is er wel interesse uit Rusland en Oekraïne.

Reynaldo deed het vorig seizoen heel goed bij Cercle Brugge en dat is ook manager Herman Van Holsbeeck niet ontgaan. Duidelijkheid over de toekomst van de Braziliaan is er echter nog niet. Pablo Chavarria werd uitgeleend aan Eupen, maar kon daar ondanks enkele goals ook geen hoge ogen gooien. Wellicht wordt de Argentijn opnieuw verhuurd.

Victor Bernardez kan terug naar Lierse, maar zijn loon vormt een obstakel voor de Pallieters. Er is ook interesse uit zijn thuisland Honduras. Marcin Wasilewski wil graag bij Anderlecht blijven, maar een vertrek van de Pool zou wel de deur openen voor Pavle Ninkov.

Junior Kabananga, Christophe Diandy en Ablaye Seck worden meer dan waarschijnlijk uitgeleend. Derde doelman Nicaise Kudimbana lijkt weinig toekomst te hebben in het Astridpark.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.