Degraen: "Anderlecht moet ons niet als lucht beschouwen"

ZATERDAG, 18 JUNI 2011, 12:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

De geruchten al zou Kevin De Bruyne via Chelsea aan Anderlecht worden uitgeleend, zijn bij Genk-directeur Dirk Degraen in het verkeerde keelgat geschoten. "Anderlecht moet ons niet als lucht beschouwen", klinkt het.


"Het wordt ook hoog tijd dat Anderlecht dit verhaal de wereld uit helpt", zegt Degraen in de kranten. "Als het Kevin wil, moet het niet in Monaco, maar in Genk onderhandelen.

"Met Chelsea spraken we wel al en het zou Kevin eventueel aan ons kunnen uitlenen. Het wil zelfs een clausule ondertekenen dat hij niet bij Anderlecht of elders in België gestald kan worden."

"Neem Kevin niets kwalijk"

De Bruyne zei vrijdag dat hij niet neen zegt tegen Anderlecht in een constructie met Chelsea. Degraen: "Ik weet niet wat men Kevin heeft ingefluisterd of welke constructies er worden opgezet. Blijkbaar hoort dit bij het spelletje, maar ik houd niet van dit soort achterhoedegesprekken. Voor alle duidelijkheid: ik neem Kevin niets kwalijk."

Bron: Het Nieuwsblad / Het Laatste Nieuws



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.